Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен

...
Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен
Коментари Харесай

Няма да повярвате къде работи и каква заплата взима дъщерята на президента Петър Стоянов

Петър Стоянов е благополучен татко – щерка му Теофана, с изключение на красива, е и непристойно богата за скромните си 27 години.

Причината за шанса на Фани обаче не са връзките на баща й, а нейната непримиримост над учебниците. Оказа се, че малко известната за обществото президентска наследница към този момент две години върти парите на богатите и известните като чиновник на елитната банка „ Ротшилд” в Лондон.

Проверката сподели, че Теофана, която сега е най-младият чиновник на виновен пост в един от най-старите европейски трезори, се подписва под 40 000 евро месечна заплата, или € 480 хиляди на година, което е съвсем 1 милиона български лв., твърди " Таблоид ". Простата сметка сподели, че умения на Теофана й носят по тъкмо 2 хиляди евро дневно!

„ Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална благосъстоятелност в Женева, аз приключих там интернационалното учебно заведение. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по интернационалните връзки, а магистърската – по право, социология и антропология. Бяха ме приели и в Оксфорд, само че аз избрах този курс в London School of Economics, тъй като се интересувах от правните системи на другите страни, даже от племенни традиции. Мечтаех да работя в интернационалните филантропични или неправителствени организации, само че се оказах в банка „ Ротшилд”. Вече две години съм там и съм доста доволна”, гордо разгласи съдбовната брюнетка.

Пловдивчанката призна, че същински богатите хора, с които се сблъсква около работата си, са минимум претенциозни. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и същински позитивизъм, както и с уважението към близките, което показват.

 Дъщерята на Петър Стоянов печели по 2000 евро дневно! Теофана върти парите на богатите в банка „ Ротшилд “ - Лондон
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР