Петър Костадинов, който е помощник на Илиан Илиев в Черно

...
Петър Костадинов, който е помощник на Илиан Илиев в Черно
Коментари Харесай

Петьо Костадинов: Заспахме за пет минути и там мачът приключи

Петър Костадинов, който е асистент на Илиан Илиев в Черно море, приказва пред DIEMA Sport след загубата на " моряците " на Лаута.

" Първо да благопожелавам успеха на Локомотив Пловдив. Мисля, че с оглед показаното, резултатът не дава отговор на това, което беше тук. Мисля, че загубихме, тъй като заспахме пет минути през второто полувреме и там мачът завърши.

Имахме обстановки, които трябваше да отбележем. Те си вкараха ситуациите и по тази причина мисля, че загубихме по този начин с много сериозен резултат. Не мога да разясня обстановката с дузпата. Ако е имало контакт, ще е тъпо, тъй като това въздейства директно на мача.

Вижте, това ни е остаряла уязвимост - да изпускаме положения пред гола. В лицето на Сердюк намерихме индивида, който да вкарва тези положения. яКуриьор, Са, и Закария са хора, които могат да бележат и се надяваме да се отпушат.  Според нас, проблемите на Локомотив бяха тъкмо в централната защитна двойка и се опитахме там да натиснем. Видяхте, че и трите обстановки бяха през тази зона, търсихме го, получи се на много пъти, само че казусът при нас е реализирането на тези обстановки ", разяснява Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР