Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор на Института за модерна

...
Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор на Института за модерна
Коментари Харесай

Кичашки: Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 заложници?

Петър Кичашки, правист и изпълнителен шеф на Института за съвременна политика
Абе, вие в Уганда ли сте, в Конго ли сте, та да държите 400 индивида заложници, тъй като сте били правили “акция ”? Така ли се прави акция?! По тая логичност почнете всички на улицата да събличате голи, за какво единствено в дискотеката? Почнете да преджобвате и унижавате хората и в бакалията, баничарницата, в магазина. Нека полетът на милиционерската мисъл се развихри! Какви са тия ти ми лигавщини, хората имали били достолепие и права?!

Сега съществено. Това е безчинство и корист с власт, които би трябвало ясно и изрично да се отрекат. България не е бананова република, в която работят законите на джунглата. Това, което чиновници от Министерство на вътрешните работи са си разрешили да извършат, е ужасяваща проява на главозамайване и потъпкване на закона. За това безсрамие би трябвало да се понесе политическа и административна отговорност.

И прочее, грях им на душата на тези “правозащитници ”, които си мълчат по тематиката, тъй като припознават настоящето управление на Министерство на вътрешните работи като “свое ”. Докато защитавате права съгласно това кой е непознат и кой собствен, ще сте ни повече, ни по-малко политически деятели, а не кардинални хора, отстояващи
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР