Петър Кънев, Тодор Байчев и кандидат-депутатите се срещнаха с актива

...
Петър Кънев, Тодор Байчев и кандидат-депутатите се срещнаха с актива
Коментари Харесай

БСП се зарече, че ще запази Карнобат като червена крепост

Петър Кънев, Тодор Байчев и кандидат-депутатите се срещнаха с актива от града

Среща - диалог с поданици на Карнобат организираха представители на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. В нея се включиха лидерът на листата на Коалицията за 2 МИР-Бургас инж. Петър Кънев и претендентите за народни представители Тодор Байчев, Анелия Вичева, Аспарух Иванов и Драгомир Чолаков. Те бяха съпроводени от регионалния водач на социалистите Стойко Танков и общинския ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов.

Аспарух Иванов, който е общински ръководител на Българска социалистическа партия - Карнобат приветства гостите на събитието и показа претендентите за депутати.

" Отиваме на пети избори за две години. Едва ли това е най-хубавото. Но, човек не знае какво го чака. Разчитаме на Вашия глас! ", сподели инж. Петър Кънев пред жителите на Карнобат.

" Благодаря Ви за доверието. Продължаваме да бъдем дружно! Знае се, че Карнобат е алена цитадела. Нека да остане аленото знаме на върха на тази цитадела ", прикани Тодор Байчев, който е на трето място в листата на Коалицията.

" Продължаваме да се борим и се надяваме да подобрим резултатите от предходните избори. Това, което зависи от нас, го вършим. Не даваме напразни обещания. Само Българска социалистическа партия е партията, която се интересува от обществените проблеми и от живота на хората, партията, която се стреми към възстановяване качеството на живот в България ", съобщи Анелия Вичева, заемаща пето място в листата.

Кандидатите за народни представители благодариха на пристигналите на срещата за наличието и ги приканиха да поддържат „ Българска социалистическа партия за България “, като на 2 –ри април гласоподават с номер 1 в бюлетината.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР