Петък, 26 ноември – Риск от арогантно и безотговорно поведениеТози

...
Петък, 26 ноември – Риск от арогантно и безотговорно поведениеТози
Коментари Харесай

Петък, 26 ноември – Риск от арогантно и безотговорно поведение

Петък, 26 ноември – Риск от надменно и безконтролно държание

Този петък орбитите на Луната и Юпитер образуват ъгъл от 180 градуса. Това може да ви повлияе негативно – може да се държите надменно към началниците си и към разнообразни длъжностни лица.

Имате право да отстоявате правата си, само че не бъдете нападателни. Заради характерното разположение на двете небесни тела има риск да се държите дразнещо суетно и безконтролно.

В същото време през днешния ден триумф ще имат тези от вас, които интензивно и с неизменност работят върху развиването на мощните си страни.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

За Овните е добър ден да влагат в по-рискови планове, към които преди са подхождали много внимателно. Важно е да не губят здравия си разсъдък, тъй като нищо не се случва от единствено себе си, макар позитивните условия. Трябва да положат старания, с цел да бъдат в действителност сполучливи. Като за начало могат да създадат задълбочено изследване.

Телците би трябвало да внимават по какъв начин харчат финансовите си средства, тъй като през днешния ден могат да претърпят загуби поради хора, които ще желаят да ги излъгват или най-малкото заблудят. Добре е да са скептични към препоръките, които получават.

Близнаците мъчно ще взимат решения - ще са бавни и няма да горят от възторг. Добре е да се въздържат от започване на амбициозни планове. Подходящо е да изчакат по-добри времена, тъй като, в случай че в този момент се опитат да решат нещо значимо, то би имало противоположен резултат.

Раците ще би трябвало да проявят самообладание - през днешния ден не е време за финансови транзакции, защото ще би трябвало да преодолеят огромни трудности по пътя си. Ако имат предпочитание да създадат огромно покупка и за нея ще би трябвало да проявят самообладание, защото в този момент несъмнено не е време за нея.

Лъвовете през днешния ден ще съумеят да завършат от дълго време отлагани задания, ще подредят и целите си. Положителен непряк резултат от това ще е, че ще  имат добър взор върху това къде да създадат идващите си по-сериозни инвестиции.

Девите е добре да отсрочат всички планувани вложения и покупки. Очакват ги непредвидени събития, които могат да провалят техните проекти. Добре е да имат отделени пари за черни дни, с цел да могат да реагират бързо на непредвидени събития. Не би трябвало да се оставят да бъдат подведени от препоръки на хора, в които не имат вяра.

За Везните този петък е изключително подобаващ да създадат покупките си, за които от дълго време мечтаят. Дори и в случай че похарчат по-голяма сума от нормално - няма да съжаляват. Спокойно могат да си купят мезонет или нова .

Скорпионите с лекост ще вземат решение комплицирани финансови въпроси. Добре е да са твърди във един път взетите си решения и да не ги трансформират. Днес ще им се наложи да бъдат откровени и прями по отношение на свои сътрудници и бизнес сътрудници, само че е значимо никога да не се държат надменно.

За Стрелците ще е скъпо през днешния ден да се държат като доста стиснати скъперници. Няма да им върви в покупките и е по-добре да не вършат непотребни разходи.

За Козирозите е целесъобразно, преди да вземат, каквото и да било решение, да се опитат да видят и другата позиция. Това е в действие изключително във връзка с другите финансови проблеми. Важно е да имат лично мнение и да могат аргументирано да го защитят.

Водолеите ще би трябвало още през днешния ден да погасят отговорностите си, които доста биха желали да отсрочат. Не би трябвало да се изкушават да се бавят, тъй като след това последствията могат да ги ударят като бумеранг по главата. Трябва да бъдат рационални и да не се поддават на страстите си.

Рибите ще имат шанс на финансовия фронт - ще могат да харчат за капризи, както за себе си, по този начин и за свои другари и членове на фамилията. Щедростта им ще е заразна - могат да възнамеряват вложения в ремонта на хижа в планината.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР