Петъчно през август сме готови отново да стегнем куфарите за

...
Петъчно през август сме готови отново да стегнем куфарите за
Коментари Харесай

9 тоалета, които са перфектни за лятната ви ваканция

Петъчно през август сме подготвени още веднъж да стегнем куфарите за трогателен морски уикенд, а може и да се отдадем на прохладата на планината. Някои от вас пък евентуално към този момент се любуват на дълго чаканата си почивка, до момента в който други прекосяват улиците на Рим, Флоренция или, напоявайки дните си с това нехайно la dolce vita, което италианците са овладели до съвършенство.
               

Но даже и то да ни завари в града, постоянно ще намерим метод да се насладим на почивните дни и то по най-стилния метод - и на пикник под дълбоките сенки в парка, и на брънч с приятелки, и на празненство в някой.
               

Където и да ви отведат идващите дни, то можете да ги извършите още по-цветни и безгрижни с макси рокли със свободен контур, с комфортни къси панталони, които пък могат да наподобяват елегантно с риза и сандали, с новите летни костюми вид „ пижама “ или с комбинацията от пай топ и миди пола.
               

Да не забравяме и обичаните ни летни аксесоари като сламена шапка, новата must have чанта на и цветни бижута за лукс. И в случай че нещо ви липсва в тоалета, сме сигурни, че ще го откриете измежду изобилието от находки на.
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР