Пет проектни идеи на деца и младежи от Разградска област

...
Пет проектни идеи на деца и младежи от Разградска област
Коментари Харесай

Младежката банка в Разград реализира проекти с благородна кауза

Пет планови хрумвания на деца и младежи от Разградска област са били осъществени с поддръжката на "Младежка банка - Разград ", заяви през днешния ден на конференция ръководителят на Сдружение "Младежки конгрес 2001 " Георги Милков.

,,Младежката банка в Разград е финансирала плановете посредством набиране на средства от благотворителни начинания. Така е обезпечена опция на младежите да се включат както в благотворителни акции, по този начин и в разнообразни филантропски действия и да се утвърдят като цивилен деятели и лидери'', изясни Милков.

Реализираните планове са свързани с оказване на помощ при домашно принуждение, работа със обществено уязвими групи - деца с увреждания и възрастни хора, анонимно шерване сред младежи, преработване на боклуци с екологична цел, откриване полезностите на европейското културно завещание и други Направени са брошури, дискове, тениски, флаш карти и други материали, които ще бъдат публикувани във всички учебни заведения на района.

,,Проектът е новаторски, тъй като дава опция за включване в дейностите на необятен кръг от участници, включително и младежи от дребните обитаеми места в област Разград'', съобщи още Милков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР