Пет месеца след смъртта на Стоян Зайков–Чане родителите и близките

...
Пет месеца след смъртта на Стоян Зайков–Чане родителите и близките
Коментари Харесай

Повратна версия: Чане не е застрелял жена си, отмъстил е на убиеца ѝ

Пет месеца след гибелта на Стоян Зайков–Чане родителите и околните му най-сетне се простиха с него. Погребението се е състояло на 7 октомври, тъй като тогава тялото му е било предадено на фамилията. „ Нямах сили да го различавам. Само разбрах, че целият е бил в синьо мастило. Вероятно да не се разграничават патроните “, сподели пред Trafficnews бащата Георги Зайков.

Над 100 коли и рейс докарали всички хора, които се сбогували със сина му, който при започване на май подвигна на крайник целия запас на Министерство на вътрешните работи в акция по издирването му. Зайков бе упрекнат за разстрела на някогашната му жена Милена Шишкова и неговия комшия Валентин Георгиев. Преследването вървеше без триумф, до момента в който на 29 май негов съгражданин го е предал на полицията.

Чане беше ограден, а след престрелка беше оповестено, че се е самоубил. Очевидци описаха, че са се чули най-малко 4 изстрела, до момента в който съгласно полицията са три. Официалната версия на Министерство на вътрешните работи бе, че Зайков се е прострелял смъртоносно с преправена ловна пушка в гърдите, откакто е бил обсаден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР