Пет мача предлага програмата на Националната баскетболна асоциация (НБА) на

...
Пет мача предлага програмата на Националната баскетболна асоциация (НБА) на
Коментари Харесай

Коледната програма на НБА предлага пет интригуващи сблъсъка

Пет мача предлага програмата на Националната баскетболна асоциация (НБА) на Коледа. В най-интригуващите от тях настоящите първенци Денвър Нъгетс посрещат Голдън Стейт Уориърс, а водачите на Изток Бостън Селтикс гостуват на Ел Ей Лейкърс.

В първия дуел от 19:00 часа българско време Ню Йорк Никс посреща намиращия се в страхотна форма отбор на Милуоки Бъкс. В зала " Медисън Скуеър Гардън " " елените " ще търсят осма поредна победа в Лигата. Водени от Янис Адетокумбо и Деймиън Лилард, Бъкс са втори на Изток с баланс 22-7, до момента в който Никс са на шесто място с 16 победи и 12 загуби.

Малко по-късно от 21:30 актуалните първенци Денвър са домакини на Голдън Стейт. Двата тима са съществено разграничени в класирането - " буците " са втори с 21-10, до момента в който " воините " са с 15 триумфа и 14 провали. И Нъгетс, и Уориърс са в победни серии, като една от тях ще завърши довечера.

След среднощ на паркета Лейкърс одобряват лидера в Източната конференция Бостън Селтикс, като това ще бъде първи мач сред тях на Коледа от 15 години насам. Съперничеството сред двата отбора е необятно документирано, като те са и най-титулуваните в историята на НБА с по 17 трофеи. ЛеБрон Джеймс е под въпрос за домакините, до момента в който Джейсън Тейтъм ще изведе " келтите " в търсене на 23-а победа през сезона от 29 мача.

В 03:00 часа Маями Хийт посреща Филаделфия 76-ърс. И двата тима са в горната половина на подреждането на Изток, като Фили е трети с 20-8, до момента в който Хийт имат 17 победи и 12 загуби. " Горещите " ще се опитат да спрат центъра на Сиксърс Джоел Ембийд, който е в страхотна форма в гонене на втора поредна премия за МВП на Лигата - камерунецът е в серия от 13 следващи мача с най-малко 30 точки и 10 битки.

Последният конфликт от 05:30 опълчва два отбора от Западната конференция. Финикс Сънс е хазаин на Далас Маверикс, като срещата в Аризона е самобитен двубой сред огромните звезди на двата тима Кевин Дюрант и Лука Дончич. Маверикс са шести с баланс 17-12, до момента в който Сънс са с равни индикатори - по 14 триумфа и 14 провали.

MERRY CHRISTMAS!

Our gift to you is a 5-game slate of all-day action on ABC & ESPN beginning at 12pm/et!
— NBA (@NBA)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР