Пет години затвор очакват жертвите на шведа, откраднал такси на

...
Пет години затвор очакват жертвите на шведа, откраднал такси на
Коментари Харесай

Пет години затвор очакват жертвите на шведа, откраднал такси на морето

Пет години затвор чакат жертвите на шведа, откраднал такси на морето.

Вчера пийнал швед открадна такси и катастрофира в Несебър. Инцидентът е станал в събота. Кристофер А. откраднал таксиметровия автомобил и го подкарал из града. Тъй като обаче бил почерпен - при последвалата инспекция дрегерът отчел 1.74 промила алкохол - чужденецът аварирал. Той е арестуван за 72 часа и му е повдигнато обвиняване.

Пред Нова телевизия таксиметровият лидер Георги Чаушев изясни, че по принцип такситата стоят с отворени прозорци на стоянката. Никой не очаквал да се краде такси. Той изиска шведът да получи обективна присъда.

Ние стоим на към 20 метра, изясни пред Нова телевизия таксиметровият водач. Неговият сътрудник му споделил, че таксито му е край Равда.

Димитър Димов е притежател на кола, ударена от таксито. Той е разговарял с Кристофър, който се показал за испанец. Димов допуска, че шведът освен е бил пийнал, само че и под въздействието на упойващи субстанции. Той е направил опит да избяга от мястото на престъплението, само че служителите на реда съумяват да го задържат.

Убеден съм, че ще бъде осъден с оптималната суровост на закона, споделя Димов, който е и юрист. Поне пет години може да получи шведът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР