Пет дни след трагичната смърт на Коби Брайънт неговата съпруга

...
Пет дни след трагичната смърт на Коби Брайънт неговата съпруга
Коментари Харесай

Съпругата на Коби благодари за подкрепата на милиони хора

Пет дни след трагичната гибел на Коби Брайънт неговата брачна половинка Ванеса наруши мълчанието и разгласява в “Инстаграм ” прочувствено обръщение.

В него тя благодари за поддръжката на милионите хора, изразили своята съпричастност към тъгата им, и заяви, че е основана фондация за поддръжка на фамилиите на другите потърпевши в тази покруса, написа " Флагман.бг ".

“Моите девойки и аз желаеме да благодарим на милионите хора, които ни демонстрираха своята поддръжка и обич в този ужасяващ миг. Благодаря за всички молебствия. Определено се нуждаем от тях. Ние сме опустошени от неочакваната загуба на моя обичан брачен партньор Коби, невероятния татко на нашите деца, и моята красива и сладка Джиана, привързана, деликатна и прелестна щерка и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

Ние също сме опустошени поради фамилиите, които изгубиха обичаните си хора в неделя, и споделяме болката им. Няма думи, които да опишат нашата болежка в този миг.

Успокоява ме да знам, че Коби и Джиджи знаеха, че бяха толкоз обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук вечно с нас. Това бяха нашите красиви благословии, които ни бяха взети прекомерно рано ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР