Пет дни след срутването на блок близо до Маями, броят

...
Пет дни след срутването на блок близо до Маями, броят
Коментари Харесай

11 са вече жертвите на срутването на сградата във Флорида

Пет дни след сриването на блок покрай Маями, броят на починалите доближи 11. Продължават издирвателните интервенции за намирането на 150 души, останали затрупани под отломките, съобщи Франс прес.
Още по тематиката
" През последните часове спасителите откриха още една жертва. Потвърденият брой на починалите е 11 ", съобщи нощес на конференция Даниела Ливайн Кава, кметица на окръг Маями-Дейд, добавя Българска телеграфна агенция.

" Спасителните интервенции не престават без спиране 24 часа в денонощието ", посочи тя.

Стотици спасители от Маями-Дейд, подкрепени от свои сътрудници от щата Флорида и даже от Израел и Мексико, пробват да открият възможни оживели в град Сърфсайд, в югоизточната част на Съединени американски щати, където се срути в четвъртък 12-етажната постройка.

Два големи крана отстраняват внимателно отломките. Пожарникарите, които работят в горещината и влагата, са подпомагани от технологии, употребяващи картина и тон за разкриване на джобове с въздух, където може да има оживели, въпреки и вярата да се изпарява с всеки минал ден.

" Трябва да претърсим купища парчета по систематичен и стратегически метод ", изясни пред Агенция Франс Прес Маги Кастро, която е част от избавителната интервенция. Сградата не е паднала отвесно, а " на всички направления ", посочи тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР