Пет десетилетия кариера на са напълно невъзможни за описване чрез

...
Пет десетилетия кариера на са напълно невъзможни за описване чрез
Коментари Харесай

8 роли на Джеръми Айрънс, доказващи гениалността му

Пет десетилетия кариера на са изцяло невъзможни за разказване посредством пет-десет функции. Неговият характерен тембър и харизматично наличие, съчетани с извънреден гений, му разрешават да изиграе всичко, което пожелае. И безусловно е по този начин. От Скар в „ Цар Лъв ” до Кафка на Содърбърг, или пък последното му преобразяване като Алфред, правилният иконом на Батман – където из киното и малкия екран е минал, се е разписал със специфичния автограф на малцината, които ще останат безсмъртни.

Зад витрината на премиите му стои безусловно от всичко, а в центъра й е Оскарът му, получен през 1991 година за ролята му в „ Превратности на ориста ”.

Джеръми Айрънс е нетипична – той е „ безпаричен ” по стандарти, свободен е като птичка и работи единствено в случай че нещо му стане забавно, даже то да е филм за дракони. С Шиниъд Кюсак са женени от 40 години и не престават да вървят прегърнати по улиците – бракът им постоянно се цитира в холивудските колонки като образец за един от най-устоялите във времето.

И по този начин, надявайки се, че има още доста какво да добавите, ви представяме и дребната ни селекция от няколко незабравими появи на Джеръми Айрънс, които би трябвало да гледате:

 

 „ Превратности на ориста ” (1990)



 

„ Лолита ” (1997)



 

„ Венецианският търговец ” (2004)



 

„ Небесно царство ” (2005)



 

„ Елизабет I ” (2005) – ефирен сериал



 

„ Династията на Борджиите ” (2011) – ефирен сериал



 

„ Батман против Супермен ” (2016)



 

„ Assasin’s Creed ” (2016)

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР