Пет дами, чиято първа буква на името е М, са

...
Пет дами, чиято първа буква на името е М, са
Коментари Харесай

Петте „М“ в кабинета „Габровски“: Винаги са с едни гърди напред, готови да обърнат страницата

Пет дами, чиято първа писмен знак на името е М, са включени в проектокабинета на проф. Николай Габровски:  Малина Крумова,  Маринела Петрова,  Миглена Тачева,  Меглена Плугчиева,  Милена Стойчева.

 

Първите три даже са негови вицепремиери, водейки едни от най-важните ресори: ръководство на евросредствата, правораздаване и публичен ред и околна среда климатични политики.

 

Буквата M при започване на името значи -  грижовност, подготвеност за помощ, срамежливост и мекост. Звукът " М " в името се възприема позитивно.

 

Хората с писмен знак М не обичат лъжата. Не лъжат и ненавиждат да бъдат лъгани. Благодарение на шестото си възприятие, те незабавно ще ви заловен в крачка, в случай че решите да злоупотребите с доверието им. Особено в случай че става дума за жена. Жените с буквата М имат по-силна вътрешен глас от мъжете.

 

Хората с писмен знак М  имат храброст да трансформират живота си. Те не се опасяват да нарушат статуквото. Не се плашат от непознатото. Когато усещат, че е време да извърнат страницата, просто го вършат. Дори в случай че нямат никаква визия какво следва оттук насетне. Това са хора, които сграбчват всяка предоставена им опция.

 

Хора, които желаят да оползотворят всеки късмет. Хората с писмен знак М на дланта си имат извънредно добър бизнес усет. Те имат способността да предусещат измененията на пазара, да откриват нови ниши, да са постоянно с едни гърди пред останалите. Което постоянно ги кара да се усещат неразбрани.

 

Но такава е ориста на всички пионери – към тях има колкото сподвижници, толкоз и съперници. И въпреки всичко, в случай че познавате човек, на чиято длан виждате буквата М, допитвайте се до мнението му, вслушвайте се в препоръки му. Доверете му. Няма да сгрешите. Той ще ви помогне да откриете нови вероятности, да видите нещата от различен ъгъл. Да бъдете иноватори. И да съумеете.

 

Ето какво значение имат и петте имена, започващи с буквата М, в кабинета „ Габровски “.

 

- Малина Крумова -заместник министър-председател по ръководство на средствата от Европейския съюз.

 

Малина е славянско име и произлиза от растението малина. Жените с това име честват имен ден на Цветница.

 

- Миглена Тачева -заместник министър-председател по публичен ред и сигурност и министър на правораздаването

 

- Меглена Плугчиева - заместител министър-председател по климатичните политики и министър на околната среда и водите 

Миглена е видоизменено име на Меглена, което от своя страна е кратко име на Магдалена. Магдалена, Магда или Магдалина идва от гръцкото Magdalene от град Магдала в Палестина. Според други името произлиза от старобългарската дума за вятър (меглен).

 

Меглена е видоизменено от Магдалена от Магдала (иврит). Magdala Nunayya или Магдала на риболовците (името на града идва от ивритското migdal - колона) е град в Галилея, за който се смята, че е домът на библейската Мария-Магдалина. По-късно е разпознат като родното място на свeтицата Мария-Магдалина и става седалище на християните в Галилея. Самата Мария-Магдалина остава в християнските хроники като грешницата избавена от Исус, която първа влиза в гробницата му и открива че той е възкръснал. Нейният ден е 22 юли.

 

- Маринела Петрова - министър на финансите 

Съвкупност от имената на Дева Мария и на Св. Неделя е Маринела.

Означава хубост, добрина, живот и произлиза от Мариела.

Празнува имен ден на 17 юли - уважава се св. великомъченица Марина.

 

- Милена Стойчева - министър на нововъведенията и растежа 

Милена идва от " благ ", обичен. Името също може да се пояснява като видоизменена форма на Mилан, което в превод от славянски значи " добър ". Името Милена през XV век е известно като Мила, като в следствие придобива окончанието " -ена ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР