Пешеходният мост при 42-ри км на АМ "Тракия", който ще

...
Пешеходният мост при 42-ри км на АМ "Тракия", който ще
Коментари Харесай

АПИ: Пешеходният мост на АМ "Тракия", който ще бъде демонтиран утре, е частна собственост

Пешеходният мост при 42-ри км на Автомагистрала "Тракия ", който ще бъде демонтиран на следващия ден през нощта (от 21 ч. на 26 юли до 05 ч. на 27 юли) е частна благосъстоятелност, оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ".

Поради неприятното му положение Районна прокуратура - Ихтиман, Агенция "Пътна инфраструктура " и кметът на община Ихтиман дадоха наставления за неговото обезопасяване на компанията притежател на оборудването. Фирмата отхвърли да предприеме дейности по неговото обезопасяване и избра да го отстрани. Утрешният ремонт на пасарелката се прави със заповед за краткотрайна организация на придвижването на шефа на ОПУ София и е за сметка на компанията притежател на оборудването, която би трябвало да завърши с премахването му от Автомагистрала "Тракия " до 5 ч. сутринта на 27 юли.

По време на демонтажа, придвижването в сектора при 42-ри километър на Автомагистрала "Тракия ", в региона на мотел "Ихтиман " ще се реализира през локалните платна вляво и дясно на съществуващите търговски крайпътни обекти. Трафикът в посока Пловдив ще бъде пренасочен през отбивката за бензиностанция "Лукойл " и Мотел "Ихтиман ".

В посока София през отбивката за бензиностанция "Петрол ". Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация по обходния маршрут. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР