Песента Flowers на Майли Сайърс е най-стриймваната в света за

...
Песента Flowers на Майли Сайърс е най-стриймваната в света за
Коментари Харесай

И най-стриймваната песен през 2023 е...


Песента Flowers на Майли Сайърс е най-стриймваната в света за 2023 година в Spotify. По традиция в края на ноември платформата разгласи данните си за най-слушани песни, реализатори, албуми и подкасти за годината.

Flowers се появи при започване на годината и завладя класациите незабавно. В Spotify тя е стриймвана 1,6 милиарда пъти през годината. Парчето обаче не е най-слушаното в Apple, където класацията оглавява Last Night на Морган Уолън, а Flowers се подрежда незабавно след него. 

Второто място в  Spotify е за Kill Bill на Сиза, която има малко над 1,4 милиарда слушания. 

Парчето As It Was на Хари Стайлс заема третото място, като предходната година оглави класацията. Песента на Стайлс към този момент има над 2,8 мрд. стриймвания. 

Тейлър Суифт, която безусловно раздруса Земята с турнето Eras (концертите й в Сиатъл генерираха сеизмична активност), е най-слушаният реализатор за 2023 година в Spotify с общо 26,1 милиарда стриймвания, както и в класацията на Apple.

Веднага след нея се подрежда пуерториканската регетон звезда Бед Бъни, който оглавяваше класацията за реализатори три следващи години. Третото място заема The Weeknd.
Да си напомним и по какъв начин Кевин Бейкъневин и Кира Седжуик „ откраднаха ”  шлагера на Майли 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР