Пернишка драма се очаква на изборите, след като стана ясно,

...
Пернишка драма се очаква на изборите, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Пернишка драма на изборите, голям дуел във Варна

Пернишка драма се чака на изборите, откакто стана ясно, че някогашният вътрешен министър Бойко Рашков ще е лидер на листата на „ Продължаваме промяната ” в миньорския град. От страна на Българска социалистическа партия там ще играе Любомир Бонев, ГЕРБ се чака още веднъж да пусне Кирил Ананиев.

Голям двубой вещае вотът във Варна. Там против водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов излиза Даниел Лорер. За социалистите на първа линия ще играе Борислав Гуцанов, а за хората на Борисов  засега № 1 остава проф. Костадин Ангелов.

Бившият министър председател Кирил Петков няма да е лидер в родния си Пловдив, а в София, където на челна позиция, само че в различен регион, ще е и Асен Василев. Бившият вицепремиер ще получи място и в Хасково.

Председателят на 47 Народно събрание Никола Минчев евентуално ще поведе листите в Кърджали и Пловдив.

Досегашният заместник-земеделски министър Иван Христанов, ще е лидер в Плевен, а някогашният министър на превоза и притежател на куриерската компания " Еконт " Николай Събев - в Русе.

Отново за място в Народното събрание ще се бори и Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който ще отново застане отпред на 25 МИР-София. Там водачи обичайно са Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

В редиците на " Промяната " предстоящо влизат и част от отцепниците на Има Такъв Народ. Напусналият партията на Слави Трифонов и някогашен министър на спорта Радостин Василев се чака да бъде лидер в Габрово, а Иво Атанасов във Видин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР