Перник. Със закачките на водещите Арлекиндо и Арлекинда и спектакъла

...
Перник. Със закачките на водещите Арлекиндо и Арлекинда и спектакъла
Коментари Харесай

Перник: Започна 5-ият Международен детско-юношески театрален фестивал „Арлекин”

Перник. Със закачките на водещите Арлекиндо и Арлекинда и спектакъла „ Копче за сън„ на Валери Петров се сложи началото на V Международен детско-юношески сценичен фестивал „ Арлекин ”, който в границите на три дни ще радва дребните другари и фенове на Мелпомена. Събитието се провежда за пета поредна година под патронажа на кмета на Община Перник със съдействието на ЦПЛР – Обединен детски комплекс. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Сред гостите на формалната гала по откриването на феста в Обединения детски комплекс бяха кметът Вяра Церовска, нейният заместител по обучение и просвета Севделина Ковачева и секретарят на Общината Радослава Манова.
„ Щастлива съм да бъда тук на този прелестен фестивал. Това е една невероятна среща на младите и надарени артисти в Перник, страната и чужбина. Сцената е изпълнена с доста усмивки, хубост и въодушевление, които могат да се видят на 6, 7 и 8 юни. Надявам се перничани и доста посетители на града да бъдат ваши фенове, да се възхитят на това, което вие вършиме, на творчеството, гения и артистичността, която ще бъде на сцената на Обединения детски комплекс. Желая триумф и сполучливо показване на всички “, сподели кметът Вяра Церовска
В рамките на три дни от 6 до 8 юни в Перник ще си дадат среща 250 надарени младежи, които ще показват на сцената на Обединения детски комплекс 15 спектакъла.
Участие ще вземат театрални сформира от Враца, София, Благоевград, Банкя, Кнежа, Велинград, Симитли, Нова Загора, с. Владая, побратимения град Лесковац (Сърбия) и Перник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР