Перник. Под пълна пара върви организирането на събитията, посветени за

...
Перник. Под пълна пара върви организирането на събитията, посветени за
Коментари Харесай

Денислав Захариев, зам.-кмет на Перник: С пълна сила върви организирането на събитията, посветени за 100-годишнината на футбола в града

Перник. Под цялостна пара върви организирането на събитията, отдадени за 100-годишнината на футбола в Перник. Правим всичко допустимо, с цел да може градът ни да преживее нещо незабравимо. Това сподели зам.-кметът Денислав Захариев, оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
„ Левски " имаше своята 100-годишнина, „ Славия " имаше своята 100-годишнина.Това, което ще видят почитателите на „ Миньор " и жителите на Перник през тези дни ще е доста по-добро. Като метод на осъществяване и като атмосфера. „ Левски " игра с „ Лацио ", ние играем с тим от Чикаго, който е единственият български и най-високо подложен на международно равнище. Това ще е един страховит мач “, уточни Захариев.
Програмата стартира на 26 юли със среща с представители на ФК „ Миньор Перник “ - Чикаго в кабинета на кмета. Тя ще се организира от 15.30 часа и на нея ще се състои връчване на юбилейни дарове за 100 годишнината на ФК „ Миньор “. В 17.00 часа ще се организира разкриване на тематична галерия във I-во предверие на ОК „ Дворец на културата – Перник “. Изложбата се приготвя от РИМ – Перник. В 18.00 часа ще бъде формалното честване и връчване на призове на някогашни футболисти, деятели и ръководители на ФК „ Миньор “ на сцената на Общински трагичен спектакъл „ Боян Дановски “. Празничната стратегия ще продължи и на 27 юли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР