***Перник.От 10.00 часа в кв. Църква, гр. Перник, вицепрезидентът Илияна

...
***Перник.От 10.00 часа в кв. Църква, гр. Перник, вицепрезидентът Илияна
Коментари Харесай

Предстоящо в страната

***
Перник.
От 10.00 часа в кв. Църква, гр. Перник, вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие XI Републикански многожанров фестивал на хора с увреждания, в който ще вземат присъединяване колективи и самостоятелни реализатори от цялата страна. От 11.30 часа вицепрезидентът ще прегледа „ Алея на занаятите ", където ще бъдат изложени обичайни творби на българското занаятчийство, направени от участници във фестивала.

***
Правец.
От 17.00 часа в хотел „ Риу ", гр. Правец, вицепрезидентът Илияна Йотова ще връчи дипломите на участниците в Четвъртата Международна лятна академия за подсилване на демокрацията в Евро-Средиземноморския район.

***
Стражица.
От 20.25 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети община Стражица по случай честванията на 140-ата годишнина от освобождението на с. Камен и боевете при Чаирската позиция.

***
София.
От 11.00 часа в парка „ Заимов " ще се организира Детска стратегия с артиста Дечко Чунтов.

***
София.
От 19.00 часа в парка „ Заимов " ще се състои Концерт на оркестър „ Прима виста ".

***
София.
От 19.00 часа в Борисовата градина ще се състои Концерт на Софийския духов оркестър.

***
Албена.
От 21.00 часа на откритата сцена до хотел „ Добруджа " ще се организира концертът на Amazonia Dance Project и Калин Вельов.

***
Бургас.
От 10.00 часа на площад " Св. св. Кирил и Методий " ще се организира фермерски пазар.

***
Бургас.
От 18.00 часа до Часовника в центъра на града Майки ГЕРБ към Гражданско съдружие ГЕРБ провеждат кулинарен базар в помощ на Мария Георгиева от Бургас.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа на улица „ Гурко " ще се състои празнично шествие - историческа възстановка на посрещането на войските на ген. Гурко в Търново на 7 юли 1877 година.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа пред музей „ Възраждане и Учредително заседание " ще се състои историческа възстановка на завладяването на турския конак и оповестяването на освобождението на Търново. Екскурзоводски тур по исторически места и музеи, свързани с освобождението на Търново.

***
Велико Търново.
От 21.00 часа на Крепост „ Царевец " ще се състои публично разкриване на Втори летен сезон на българските оперни театри „ Сцена на вековете ". След края на постановката ще бъде излъчен аудиовизуалният театър „ Царевград Търнов - тон и светлина ".

***
Видин./ с. Куделин.
От Видинското село Куделин ще започва първото по рода си велосипедно аматьорско съревнование, по цялото българско крайбрежие на р. Дунав - „ Гладиатори на колела ".

***
Габрово./с. Поповци.
От 10.30 часа в Приключенски комплекс „ Незабравка " ще се състои ХV-ти Национален пчеларски събор

***
СОК " Камчия ".
От 18.00 часа в Актовата зала на Учебно-възпитателния център „ Юрий Гагарин " ще се състои тържествено мероприятие, отдадено на Деня на фамилията, любовта и верността, на което ще бъдат връчени медали „ За обич и честност " на 20 номинирани фамилии, които са в брак повече от 25 години.

***
Казанлък/м. Бузлуджа.
От 19.30 часа в местността Бузлуджа, на поляната до хижата, (в подножието на „ Чинията " ) ще се организира Рок концерт - Inspiration, Sevi, Кикимора.

***
Карлово.
От 10.00 при парк „ Водопад " ще се открие 26-ти Национален събор в Карлово, отдаден на 180 години от рождението на Васил Левски.

***
Карлово.
От 10.30 часа на Градския стадион ще се открие футболен шампионат за деца, отдаден на 180 години от рождението на Васил Левски. Турнирът ще продължи и в неделя.

***
Кюстендил.
От 20.00 часа в читалище «Братство» ще се организира показване на поетична книга и типичен концерт за пиано на Ангеле Михайловски от Македония.

***
Кюстендил.
От 21.00 часа на площад „ Велбъжд " ще се състои рецитал на националния артист Даниел Спасов, в границите на Международния фолклорен конкурс „ Пауталия ".

***
Пловдив.
От 9.00 часа на фитнес площадките на Младежкия център на ул. „ Ясна поляна " ще се организира шампионат по стрийт фитнес. Надпреварата ще е в три категории - девойки над 14 години, момчета до 17 години и момчета над 17 години.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в квартал „ Коматево " във връзка храмовия празник на черквата „ Свети Прокопий " курбан за здраве и благополучие ще даде структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския регион „ Южен ".

***
Пловдив.
От 10.30 часа в заседателната зала на Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване гр. Пловдив ще се организира курс: „ Първи грижи за новороденото " за бъдещи и сегашни родители.

***
Сопот.
От 11.00 часа в къща музей „ Иван Вазов " ще стартира Научна конференция „ Вазовият жанр и приносът му в историята на модерна България ".

***
Сопот.
От 18.30 часа в източния парк ще се състои панихида за загиналитe сопотчани през лятото на 1877 година. Ще бъдат маркирани 140 години от сопотското въстание и ще се открие възпоменателна плоча.

***
Свищов.
От 8.00 часа в Манастир „ Св. св. Петър и Павел " ще се извърши безплатна трудова активност по благоустрояване в манастира (харизанство).

***
Тетевен.
В града ще се състои 5-то следващо издание на „ Трабант фест ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР