Перник. Остава реверсивното движение в посока от и за София

...
Перник. Остава реверсивното движение в посока от и за София
Коментари Харесай

Кметът на Перник Вяра Церовска: Остава реверсивното движение в посока от и за София, в района от караулката на Владая до пътен възел Даскалово, седем дни в седмицата

Перник. Остава реверсивното придвижване в посока от и за София в региона от караулката на Владая до пътен възел „ Даскалово “, седем дни в седмицата. Това разгласи кметът Вяра Церовска след инициираната от нея среща, в която взеха присъединяване ръководителят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски, зам.-кметът на Столична община Дончо Барбалов, кметът на регион „ Витоша “ Тодор Петков, кметът на регион „ Красно село “ Христо Апостолов и шефът на Областно пътно ръководство – Перник, оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
В региона на София от десети километър до сектор „ Черния кос “ ще се реализира реверсивно придвижване четири дни в седмицата - понеделник, вторник, петък и неделя. Това се постанова заради ремонтите, които се правят в столицата на булевардите „ Цар Борис III “ и „ България “ и е затрудненото придвижването в тази връзка.
Кметът Вяра Церовска получи увещание, че до края на месец октомври ще бъде извършено ново разискване за въпросната права, която се намира в сектора на „ Черния кос “ на територията на Столична община. Хората, които пътуват всеки ден до столицата и назад, могат да бъдат спокойни, че това облекчение ще бъде реалност и отсега нататък.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР