Перник. Областният управител Ирена Соколова и директорът на Областно пътно

...
Перник. Областният управител Ирена Соколова и директорът на Областно пътно
Коментари Харесай

Перник: Основните пътни артерии в областта са проходими, главните улици са почистени и продължава обработката им

Перник. Областният шеф Ирена Соколова и шефът на Областно пътно ръководство инспектираха положението на автомагистрала „ Люлин ”, на границата сред областите София и Перник. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация в Перник . При инспекцията бе открито, че снегопочистващите машини правят действия по обслужваните от тях сектори. Поради неспирните снеговалежи, работата на екипите не е серпантина през целия ден. Въпреки това метеорологичните условия и изобилните навявания от сняг не разрешават секторите в софийската част на трасето София – Перник да бъдат изцяло почистени. В частта, обслужвана от ОПУ – Перник, снежната завивка е минимална.
Придвижването в това направление през Владая също би трябвало да бъде осъществявано с нараснало внимание. Като път с натоварен трафик обработването му е непрестанно.
Третият вероятен маршрут за достъп сред Перник и София – през Голямо Бучино, също е отворен за придвижване при зимни условия.
Аналогична е обстановка на пътя сред Черна гора и Лясковец, където мощните навявания затрудняват работата на екипите за разчистване на пътната инфраструктура.
Основните пътни артерии в област Перник са проходими, основните улици са почистени и продължава обработката им.
С оглед понижаването на температурите през нощта, в ранните часове пътищата ще бъдат опесъчени, с цел да се избегнат заледявания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР