Перник. Нов сценичен проект, ко-продукция на Национален фолклорен ансамбъл БЪЛГАРЕ“

...
Перник. Нов сценичен проект, ко-продукция на Национален фолклорен ансамбъл БЪЛГАРЕ“
Коментари Харесай

Перник: Ансамбъл„БЪЛГАРЕ“ и приятели ще представят „Как ще НИ стигнат американците?“ в града на 25 април

Перник. Нов театрален план, ко-продукция на Национален фолклорен отбор „ БЪЛГАРЕ “ и Национална импресарска мрежа, ще бъде показан премиерно в Перник на 25 април, четвъртък, от 19 часа в театралния салон на Двореца на културата. Това оповестиха от Община Перник . Представлението е в навечерието на светлия християнски празник Великден и се реализира под патронажа на кмета доктор Вяра Церовска и със съдействието на Община Перник.
Интригуващо околосветско странствуване и завладяваща приказност от емблематичните музика, песни и танци на доста страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, Съединени американски щати и Русия чака феновете на шоу спектакъла. Наред с главния участник - отбор „ БЪЛГАРЕ “, на пернишка сцена Национална импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни актьори артисти: триото тенори „ Уникалните гласове “, дуета Крис и Велин, взривил церемонията при откриването на Европредседателството ни, родопския славей Албена Вескова, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотланската гайда Росен Росенов, бузукаря Даниел Стефанов и още известни реализатори.
Префразиран, паметният въпрос на Тодор Колев от именитото му тв шоу ще бъде насочен от различен шуменски комедиант - Крум Крумов, основно настоящо лице в тази музикално-танцова авантюра, която той ще показа през своя комичен калейдоскоп на феновете. Фокусът на сюжета на занимателното шоу е върху универсалния гений на българите да се наложат във всяка сфера на изкуството и шоу бизнеса. Очаквано, акцентът в спектакъла е върху най-богатия фолклор на планетата - българския.
Спектакълът е дело на потвърдилия се с истинските си хрумвания хореограф и режисьор Христо Димитров - основател на НФА „ БЪЛГАРЕ “, триото тенори „ Уникалните гласове “, Фестивала на фолклорната носия в Жеравна и ред други огромни културни и патриотични хрумвания и събития.
Иизобилие от красива музика, песни и танци чака феновете в двучасовото зрелище, след което те обезпечено ще се почувстват заредени с позитивизъм и горделивост от уменията ни като народ. Перничани ще се насладят на атрактивното шоу едни от първите в страната, след гостуването му на сцените в Бургас, Шумен, Пловдив, НДК - София и Разград. Всеки фен ще открие по нещо за себе си в новия театър с марката " БЪЛГАРЕ ", увлекателно представящ разнообразни музикални стилове и културни обичаи.
Билети за премиерата на „ Как ще НИ стигнат американците? “ в Перник на цени от 20 и 25 лв. към момента могат да бъдат закупени на касата на Двореца на културата и в мрежата на Eventim.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР