Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, народният представител д-р Александър

...
Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, народният представител д-р Александър
Коментари Харесай

Перник: С тържествена церемония бе отбелязан 70-годишният юбилей от откриването на Съдебната палата в град Радомир

Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, националният представител доктор Александър Александров, зам.-кметовете Севделина Ковачева и Йордан Павлов бяха на тържествената гала във връзка 70-годишния празник от откриването на Съдебната палата в град Радомир. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник . На празника кметът Вяра Церовска прочете специфичен приветствен адрес от министъра на правораздаването Цецка Цачева. Тя приветства персонално и от свое име ръководителя на районния съд Ивета Павлова.
„ 70-годишният празник на Районен съд – Радомир е един прелестен мотив да Ви поздравя за професионализма и отговорността, с които всеки ден утвърждавате правовия ред и законността в страната! Поздравявам ви за високия професионализъм и отговорност, с които практикувате една от най-почитаните, почтени и уважавани специалности.
Всички вие, прилагайки или пазейки правото всекидневно работите за върховенството на закона за отбрана на правата и свободите на жителите. Във вaшe лицe ниe виждaмe, нaдявaмe ce и oчaĸвaмe cпpaвeдливocт, ĸoгaтo oбcтoятeлcтвaтa ни пpинyдят дa тъpcим тoвa. И вяpвaмe в cпpaвeдливocттa нa пpaвopaздaвaтeлнитe opгaни.
Пожелавам на всички да носите с достолепие своите отговорности, да приемате самоуверено провокациите и защитавате законността! Бъдете здрави, изпълнени с мъдрост и правдивост и дано в домовете ви да има наслада и доста щастливи мигове!Честит празник “, се споделя в приветствения адрес на кмета Вяра Церовска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР