Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска се срещна днес

...
Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска се срещна днес
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска се срещна с 12-годишния Рандъм Иванов, който е първият носител на световна купа по кикбокс от града

Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска се срещна през днешния ден в кабинета си с първия притежател на международна купа по кикбокс за град Перник - Рандъм Иванов. Това оповестиха от пресцентъра на „ За мен е същинско наслаждение да ви поздравя за отличните достижения. Вие сте горделивост за нашия град. Чрез спорта ни зареждате с национализъм и позитивни страсти. С тази купа и медали безапелационно доказахте своя професионализъм и положителните благоприятни условия за развиването на кикбокса в Перник “, показа кметът Вяра Церовска и връчи специфични плакети на треньора и международния първенец.
На срещата участва и зам.-кметът Денислав Захариев, който също поздрави младите състезатели и им пожела още повече триумфи.
„ Всички демонстрираха огромно израстване и беше едно огромно премеждие. Благодаря ви момчета, за мен беше чест “, добави треньорът Венелин Анков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР