Периодът след раздяла е много тежък за много хора. Независимо

...
Периодът след раздяла е много тежък за много хора. Независимо
Коментари Харесай

Три съвета как да си върнете любовта му след раздяла

Периодът след разлъка е доста тежък за доста хора. Независимо дали става въпрос за неприятен миг, спор или даже невярност, има няколко аргументи, заради които връзките завършват. Въпреки това възприятието за изгубена, остава все по този начин мъчително.

Тъжната истина е, че не всички раздели са взаимни. Единият от вас може да се радва да се освободи от оковите на връзката. Другият обаче може да се вкопчва със сълзи за счупените части на сърцето си.

Така че, в случай че желаете да си върнете любовта на някогашния си след разлъка, прочетете няколко съвета, които да ви оказват помощ да го постигнете:

Сдържайте прочувствената си поддръжка.

Не всяка разлъка е нещо несъмнено, което не може да се промени. Понякога сърцата могат да бъдат непостоянни в решенията си след преустановяване на връзката. Може да има неотложно страдание или даже облекчение от страна на някогашния ви. и контакт с вас след разлъка може да го накара да се поколебае за решението си. Ето за какво би било добра концепция да спрете да поддържате връзка толкоз, когато в последна сметка той реши да ви остави. Това ви дава пространството, от което се нуждаете, с цел да се излекувате от раздялата. От друга страна отсъствието ви от живота му може да го накара да изиска да премисли решението си. Той скоро може да стартира да жадува за тези късни нощни телефонни позвънявания и прочувствена поддръжка, които сте му предложили с подготвеност. Не се изкушавайте да му се обаждате през пет минути и да му пишете непрекъснато, с цел да го накарате да почувства неналичието ви.

Не му позволявайте да ви употребява.

Динамиката във всяка връзка не се основава безусловно на тъждество. Причината е, че може да има сътрудник, който се грижи повече за връзките от другия човек. След разлъка точно това е индивидът, който ще се почувства по-наранен. Той ще е подготвен да извърши всяка волност или молба на другия с вяра за помиряване. Така че би трябвало да внимавате да не угаждате за всичко на някогашния си, с цел да не бъдете засегнати. Отстоявайте себе си и откажете да бъдете употребявани. Това ще го накара да ви почита повече и може да отвори вратите за събиране, в случай че още го желаете.

Бъдете заети и щастливи от живота си.

Малко неща притеглят хората толкоз, колкото щастливата душа. Така че, запълнете дните си с действия, които постоянно сте желали да преследвате преди да имате сърце. Заемете се с нови занимания и се пазете от мислите за болежка. След като, ще станете като напълно нов човек. Отчаянието ще ви е непознато и евентуално той също изиска да се върне.

Наясно сме, че тези способи да си върнете някогашния след разлъка наподобяват малко нетрадиционни. Няма обаче да си помогнете, в случай че непрекъснато тичате след него и плачете от тъга. Никой не обича хора, които се самосъжаляват, а по този начин вредите и на себе си. Колкото и да ви е мъчно, търсете позитивната страна на всичко. Така има по-голям късмет да си го върнете, а в случай че не – най-малко по-бързо ще минете през този тежък интервал.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР