Перфекционизъм, красота, иновации, стил или с други думи – най-доброто“.

...
Перфекционизъм, красота, иновации, стил или с други думи – най-доброто“.
Коментари Харесай

Галена, Николета Лозанова, Златка Райкова и Александра Богданска в бляскава реклама на Samsung

Перфекционизъм, хубост, нововъведения, жанр или с други думи – „ най-хубавото “. Това са основните критерии, които водят Галена, Николета Лозанова, Александра Богданска и Златка Райкова при решенията, които взимат в всекидневието си, описаха за клипа от Samsung.

Те застанаха пред камерата със своя сгъваем смарт телефон Galaxy Z Flip3 в ръка за фотосите на извънредния ТВ клип за Samsung България. Перфектен дизайн, бърз процесор и висока периодичност на освежаване, новаторски решения за направа на корпуса и екрана, и най-хубавата на пазара технология при сгъваемите смарт телефони – това са главните характерности на Galaxy Z Flip3, които компанията отличава в особено прессъобщение за премиерата на продукцията.

В рамките на настоящата акция на Samsung България от 01.06. до 22.06.2022 година потребителите могат да закупят Galaxy Z Flip3 в композиция с часовник от серията Galaxy Watch4, като часовникът е на половин цена.

Във видеото Златка Райкова, Александра Богданска, Галена и Николета Лозанова канят аудиторията да се причисли към извънредния клуб на Galaxy. А „ кодът “ за достъп е явен – Galaxy Z Flip3.

През годините Samsung продължава да построява мощни партньорства с публични персони, които са синоним за триумф в разнообразни сфери на живота. Пресечната точка сред тях е стремежът им да бъдат ефикасни в работата си и непрекъснато да са свързани със света към себе си, с помощта на своето мобилно устройство Samsung Galaxy. За настоящата акция Samsung България събира за първи път на едно място четири от най-влиятелните българки в интернет пространството. Те напълно естествено се превъплъщават в функциите си за плана през динамичността на идно странствуване, блестяща фотосесия и атрактивно осъществяване под светлините на прожекторите. В сцените техен сътрудник е Galaxy Z Flip3. Режисьор на видеото, което към този момент се върти по телевизионните канали и в интернет, е носителят на редица награди Александър Моллов.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР