Перфектните ястия за обяд в неделя са леки за стомаха

...
Перфектните ястия за обяд в неделя са леки за стомаха
Коментари Харесай

Пригответе ЯЙЦА ПО БЕНЕДИКТИНСКИ в 4 прости стъпки

Перфектните ястия за обяд в неделя са леки за стомаха и вкусни. Тъй като брънчът е композиция от закуска и обяд, ястията, които могат да се подготвят бързо, се избират пред тези, които изискват доста старания. Едно такова бързо ядене са яйцата Бенедикт. В основата си той включва британски мъфин, който е гарниран с бекон, пуширано яйце и сос от холандес.

Ако някой не яде бекон, постоянно може да го махнете от рецептата. И по този начин, в случай че желаете да приготвите това вкусно ядене за късна закуска вкъщи, следвайте тази бърза и супер елементарна рецепта в 4 стъпки:

Стъпка 1

За соса холандес просто смесете 4 жълтъка, 3 ½ супени лъжици лимонен сок, щипка бял пипер на прахуляк, ⅛ чаена лъжичка сос Уорчестър и 1 супена лъжица вода в купа. Използвайте тенджера с двойно дъно и напълнете долната част с вода. Изсипете соса в горната и оставете да къкри на слаб огън. Добавете 1 чаша разтопено масло и ¼ чаена лъжичка сол и разбъркайте. Свалете от котлона.

Стъпка 2

За пашираните яйца, просто напълнете тиган с 3 инча вода и прибавете 1 чаена лъжичка бял оцет в него, откакто водата стартира да къкри. Разбъркайте 8 яйца във водата и ги извадете, до момента в който жълтъкът е още мек.

Стъпка 3

Разделете 4 британски мъфина и ги запечете във фурна с реотан, като авансово загреете фурната. Пригответе бекона, като опечете 8 ленти от него в междинен тиган.

Стъпка 4

Вземете 2 супени лъжици масло на стайна температура и го намажете върху мъфините. Поставете комат бекон върху всеки мъфин и от горната страна с едно паширано яйце. Изсипете соса холандез от горната страна и сервирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР