Пепеляшка, Питър Пан, трите прасенца – любими герои на десетки

...
Пепеляшка, Питър Пан, трите прасенца – любими герои на десетки
Коментари Харесай

Магическата връзка: Любимите герои от приказките и децата

Пепеляшка, Питър Пан, трите прасенца – обичани герои на десетки генерации от епохи наред. Те очароват децата и подхранват въображението им, написа. А по какъв начин приказките и героите в тях се отразяват на развиването на малчуганите изясняват психолози и лингвисти в поредицата „ Знаеш ли по какъв начин? ”, която може да гледате по канала Da Vinci .

Приказките са външният израз на възприятията, които децата изпитват. Те имат потребност да се припознаят в някой воин, изключително когато изпаднат в сложна обстановка.

Формулата за основаването на красивите истории е една и съща – в тях има добър воин, изверг, трудности и наложителен благополучен край. Колкото и необичайно да наподобява, детето е облекчено да чуе, че и в приказките има принуждение, защото то е част и от личното им всекидневие.

Приказките са и обред за съзряване. С тях детето се усеща в сигурност и намира смисъл в прочувствените си прекарвания. Потапя се в историите без боязън, тъй като знае, че финалът ще е прекрасен.

Има пояснение и за това децата да упорстват да им препрочитате една и съща приказка още веднъж и още веднъж. В тези моменти с тях се случва нещо значимо – разпознават се с героите.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:

EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР