Пеп Линдерс и Витор Матош са асистентите на Юрген Клоп

...
Пеп Линдерс и Витор Матош са асистентите на Юрген Клоп
Коментари Харесай

Треньори в Ливърпул: Не казвайте на Нунес, че Диас е бил най-добрият в Португалия

Пеп Линдерс и Витор Матош са асистентите на Юрген Клоп в Ливърпул и приказваха пред формалния уебсайт на клуба за предсезонната подготовка на тима. Двамата подчертаваха за наличието на Дарвин Нунес и Луис Диас в тима.

Матош призна, че от Порто са споделили „ доста положителни неща “ за Диас, а Линдерс се възползва от опцията да похвали работата на „ драконите “ от Португалия и работата на Серджио Консейсао.

„ Трябва да кажа, че съм благополучен, че Порто стана първенец без Луис Диас. Това демонстрира, че са доста мощни, положителни в набирането на играчи и работата на Консейсао е страхотна. Той го направи още веднъж “, съобщи Линдерс, който е работил в Порто.

Двамата бяха запитани дали наличието на Диас през целия предсезонен интервал в Ливърпул ще му бъде от изгода. „ Той би трябвало да се приспособява към високото напрежение и да се възползва от него по оптимален метод. За това е и този лагер. Едно е да пристигнеш през януари, друго е да водиш тренировки цялостен месец. Той беше най-хубавият състезател в Португалия, само че в Ливърпул качеството е извънредно “, сподели Матош, който в този миг беше пресечен от Линдерс, а той вкара в тематиката Дарвин Нунес.

„ Не казвайте на Дарвин, че Луис е бил най-хубавият състезател в португалското състезание “, изстреля шеговито нидерландецът, след което продължи: „ Луис беше доста мощен, когато дойде при нас и към момента е, само че има място за усъвършенстване “.

„ Дарвин не е момче от Бенфика, а е момче от Ливърпул. Носи ни експанзия освен в нападателен проект, а и в отбранителен “, приключи Витор Матош за нападателя от Уругвай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР