Пентагонът на САЩ издаде смразяващо предупреждение относно безразборно“ антисателитно ядрено

...
Пентагонът на САЩ издаде смразяващо предупреждение относно безразборно“ антисателитно ядрено
Коментари Харесай

Смразяващо предупреждение на Пентагона за „безразборно“ руско ядрено оръжие с опустошителен потенциал

Пентагонът на Съединени американски щати издаде смразяващо предизвестие по отношение на „ безсистемно “ антисателитно нуклеарно оръжие, което Русия създава.

Джон Плъмб, помощник-министърът на защитата за галактическата политика, предизвести законодателите в сряда, че „ цялата “ администрация на Байдън е загрижена за оръжието, което ще съставлява опасност за всички спътници и компании по света.

„ Концепцията, за която сме загрижени, е Русия да се развива и – в случай че не успеем да ги убедим в противното – в последна сметка да лети с нуклеарно оръжие в космоса, което ще бъде безсистемно оръжие “, което не би направило разлика измежду военните, цивилен или търговски спътници, сподели господин Плъмб по време на чуване на подкомисията по въоръжените сили на Камарата на представителите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Когато се натисна за евентуалния резултат на такова оръжие, специалистът по защитата сподели ниска околоземна орбита, най-често срещаната орбита за спътници, ще се смята за неизползваема до една година заради ради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР