Пенсионираните държавни служители в Калифорния се стичат в Айдахо със

...
Пенсионираните държавни служители в Калифорния се стичат в Айдахо със
Коментари Харесай

Пенсионерите от Калифорния се стичат в малкото градче в Айдахо, предизвиквайки притеснения относно „либералния багаж“: `Чакай малко`

Пенсионираните държавни чиновници в Калифорния се стичат в Айдахо със своите пенсионни фондове и се трансформират в финансовата „ кръвта на живота “ " на най-малко един град в Айдахо, раздразнително някои локални поданици, които се тормозят от " демократичния багаж " на новите поданици.

Лос Анджелис Таймс заяви този месец, че гр. Ийгъл, Айдахо, е очевидец на напор от пенсионирани ченгета и пожарникари, които се местят в техния град, като доста от тях се разпознават като консервативни, само че които „ наподобяват на практика социалисти на остарялата армия “ с огромните си пенсии.

Две трансплантации в Калифорния се изравниха в последната кметска конкуренция и основният въпрос сред двамата някогашни поданици на Голдън Стейт беше „ кой е минимум калифорниец “.

Бивш Ийгъл, Айдахо, кметът Джейсън Пиърс дойде в Айдахо преди повече от 20 години без социална пенсия и загуби избори от по-скорошно дошъл с шестцифрена пенсия на капитан на пожарната в Калифорн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР