Пенсионирането в Америка все повече означава да работите до старост,

...
Пенсионирането в Америка все повече означава да работите до старост,
Коментари Харесай

Пенсионирането в Америка все повече означава да работите до старост, открива нова книга

Пенсионирането в Америка от ден на ден значи да работите до напреднала възраст, като множеството възрастни хора не могат да се устоят единствено със обществено обезпечаване и спестявания, съгласно известния специалист по пенсиониране Тереза ​​Гилардучи.

Причината: Системата за пенсиониране на нацията е изоставила най-долните 90% от служащите, сподели Гилардучи пред CBS MoneyWatch при разискване на новата си книга „ Работете, пенсионирайте се, повтаряйте: Несигурността на пенсионирането в новата стопанска система. " Гилардучи, икономист по труда и професор в Новото учебно заведение за обществени проучвания в Ню Йорк, също сподели, че нацията се нуждае от „ самоуверен проект “, който тя назовава „ Сивия нов курс “ след Новия курс от ерата на депресията, с цел да укрепи пенсиониране за милиони американци.

Изследването на Ghilarducci демонстрира, че единствено 10% от американците на възраст сред 62 и 70 години са по едно и също време пенсионирани и финансово постоянни. По-голямата част от по-възрастните американци са или пенсионирани, само че живеят под стандарт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР