Пенсиониран републикански съдия твърди, че бившият президент Доналд Тръмп трябва

...
Пенсиониран републикански съдия твърди, че бившият президент Доналд Тръмп трябва
Коментари Харесай

Бивш републикански съдия твърди, че Тръмп, участващ в бунтове, трябва да бъде отстранен от първичното гласуване в Илинойс

Пенсиониран републикански арбитър твърди, че някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен от първичното гласоподаване в Илинойс за хипотетично присъединяване във въстание в нападението на 6 януари 2021 година против Капитолия на Съединени американски щати.

Бившият дълготраен арбитър от окръг Канкаки Кларк Ериксън, настоящ като чиновник по чуването по оспорването на гласоподавателите по отношение на избираемостта на някогашния президент, издаде рекомендацията до Избирателната комисия на щатските чиновници на Илинойс, която е разграничена поравно сред Републиканци и демократи.

Адвокатите на Тръмп и жителите, които се стремят да не позволен някогашния президент републиканец, показаха своите причини пред Ериксън в петък. Очаква се Избирателната комисия на държавните чиновници на Илинойс да прегледа рекомендацията във вторник.

Препоръката на Ериксън от 21 страници заключава, че „ преобладаването на показаните доказателства “ потвърждава, че Тръмп е взел участие в протести.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР