Пенсионерка беше блокирана у дома на 94-ия си рожден ден

...
Пенсионерка беше блокирана у дома на 94-ия си рожден ден
Коментари Харесай

Пенсионерка блокирана на 94-ия си рожден ден, тъй като наводненията заобиколиха дома й и напълниха градината с канализация

Пенсионерка беше блокирана вкъщи на 94-ия си рожден ден през вчерашния ден, когато наводненията обкръжиха бунгалото й и изпълниха задната й градина с канализация.

Пенсионерката Одри Елиът сподели, че е трябвало да чества на открито с племенника си, идвайки от Лас Вегас. Вместо това, сходно на други, живеещи покрай река Темза в село Райсбъри в Бъркшир, тя се надяваше водите да се отдръпват след потопа от бурята Хенк предходната седмица.

Одри сподели: „ Бунгалото ми е изцяло обкръжено. Това е в близост, тъй че не мога да изляза. Канализацията също за жалост е наводнила задната градина. ” След като е живяла в бунгалото през последните 60 години, тя е преживявала наводнения и преди.

Миналата седмица интензивните превалявания се изляха в английските реки, като накараха някои да изоставен крайбрежията си зрелищно. Рейсбъри се наводни през 2003 година, а през 2014 година беше центърът на една от най-лошите зимни стихии в Обединеното кралство за последните две десетилетия, защото се сблъска с 38 евакуации...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР