Пенсионер, заканил се да съсече жена си и полицаи с

...
Пенсионер, заканил се да съсече жена си и полицаи с
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Дядо се закани да съсече жена си и полицаи с брадва

Пенсионер, заканил се да съсече жена си и служители на реда с секира, бе наказан на пробация, научи организация BulNews.
Екшънът се разиграл в къща в Берковица на 1 юли тази година, само че 73-годишният пенсионер бе наказан за дейностите си едвам преди дни от районния съд в града.
От документите по делото излиза наяве, че побеснелият дъртак е заплашил да заколи жена си с секира, след което нападнал и униформените, които се пробвали да го спрат. Грозната сценка станала малко след 15 часа, когато 72-годишната жена се оплакала в полицията, че мъжът й насочва закани с секира, че ще я убие. Към мястото незабавно е изпратен екип на полицията. При идването си полиците заварили по какъв начин 73-годишният В.Н. размахва секира против жертвата си и насочва закани за ликвидиране. При опит на служителите на реда да потушат зародилия скандал сред фамилията, В.Н. се обърнал с брадвата си към тях и почнал също да ги заплашва с ликвидиране.
Органите на реда бързо закопчали В.Н., който бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Дядото бил съден не поради заканите за ликвидиране, а поради това, че незаконно е попречил на органи на властта да правят отговорностите и, че е оказал опозиция при ареста.
Присъдата за В.А. е половин година пробация, като присъдата може да бъде обжалвана в окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР