Пенс напуска привържениците на Тръмп с едно бързо съобщение в напрегната размяна на паркинги

...
Бившият вицепрезидент Майк Пенс бързо каза на поддръжниците на бившия
Коментари Харесай

Бившият вицепрезидент Майк Пенс бързо каза на поддръжниците на бившия президент Доналд Тръмп да прочетат конституцията, докато го подиграваха на път за град в Ню Хемпшир събитие в зала в петък.

Събитието за кампанията отбеляза първото за Пенс, откакто бившият му шеф пледира невинен по четири престъпления, свързани с усилията му да отмени президентските избори през 2020 г.

Видео показва как поддръжници на Тръмп крещят „това е предател“ и „ти си предател“ на бившия вицепрезидент, докато той си пробива път на събитието, съобщи Келси Уолш от ABC News.

„Защо не Вие спазвате ли конституцията, сър?“ извика един мъж на Пенс, докато поздравяваше хората на паркинга пред American Legion Hall Post 27 в Лондондери, Ню Хемпшир.

„Поддържах конституцията“, отговори Пенс, който застана зад хода му в сертифицирането резултатите от изборите през 2020 г.

„Прочетете го“, добави той към заядливите.

По-късно Пенс отхвърли идеята, че поддръжниците на Тръмп „са група с насилие ” по време на въпрос на 6 януари на събитието, WMUR-TV от Ню Хемпшир съобщи.

„Отхвърлям предположението ви, че страстта се е превърнала в насилие и вандализъм,” каза той.

< p>„Познавам хората от това движение – независимо дали ме подкрепят, или не, [те] са най-добрите хора в тази страна.“

Подиграването следва критиките на Пенс към Тръмп след неотдавнашното му обвинителен акт, извиквайки „неговата група от шантави адвокати“ за това, че го помолиха да отхвърли гласовете в изява на Fox News в сряда.

Историята продължава

Тръмп, в публикация в своята платформа Truth Social в събота, отвърна на бившия си вицепрезидент, че отива към това, което той нарича „Тъмната страна“. ”

„УАУ, най-накрая се случи! Майк Пенс от Лидъл, човек, който беше на път да бъде свален от поста губернатор на Индиана, докато не се появих и го направих вицепрезидент, отиде на Тъмната страна“, каза Тръмп.

„Никога не съм казвал на новоокуражен (не въз основа на неговите 2% анкети!) Пенс, за да ме постави над конституцията, или че Майк е бил „прекалено честен.“ Той се заблуждава и сега иска да покаже, че е твърд човек. Веднъж прочетох голяма статия в списание за Майк. Каза, че не е много добър човек. Бях изненадан, но статията беше вярна. Тъжно!“

Неотдавнашното обвинение на Тръмп описва един разговор преди бунта на 6 януари, в който той каза на Пенс, че има „абсолютно право да отхвърли електоралните гласове и възможността да отмени изборите“, докато друг разговор го описва как Пенс, той беше „прекалено честен“.

Свързани...

Съдията бързо отхвърли искането на екипа на Тръмп за удължаване на крайния срок заради дебат за защитна заповед

Близо 3 години по-късно , Пенс най-накрая се хвали, че е отказал да позволи преврата на Тръмп

„Не е умен ход“: бивш прокурор забелязва „признанието“ на адвоката на Тръмп в случай на 6 януари

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР