ПЕКИН (Ройтерс) - Президентът на Китай Си Дзинпин каза, че

...
ПЕКИН (Ройтерс) - Президентът на Китай Си Дзинпин каза, че
Коментари Харесай

Китайският президент Си казва на бреговата охрана да наложи морското законодателство

ПЕКИН (Ройтерс) - Президентът на Китай Си Дзинпин сподели, че бреговата защита на страната би трябвало да наложи морското право и да се бори с " незаконните действия ", с цел да отбрани териториалния суверенитет на Китай, държавните медии оповестиха в петък.

Си направи мненията, до момента в който инспектира командния офис на бреговата защита на Китай за региона на Източнокитайско море и работата на корабите на бреговата защита посредством видео, заяви организация Синхуа.

„ Необходимо е да се откри и усъвършенства механизмът за съгласуваност и съдействие на правоприлагането на морското право, да се понижат строго противозаконните и незаконни действия в морето “, сподели Си.

Президентът също сподели това е належащо за " прагматично реализиране на продан и съдействие с непознати страни в използването на морското право и интензивно присъединяване в интернационалното и районно морско ръководство. "

Китайската брегова защита е имала няколко борби с плавателни съдове от Филипините през противоречиви териториални води в Южн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР