Пееща коледна улица зарадва варненци и гости на града на

...
Пееща коледна улица зарадва варненци и гости на града на
Коментари Харесай

Пееща коледна улица зарадва варненци и гости на града

" Пееща коледна улица " зарадва варненци и посетители на града на 26-ти ноември на площад " Независимост ". Това заяви сътрудник на DarikNews.bg от мястото на събитието. 

Инициативата се осъществя взаимно с вокална академия " Bungy Singers ". Млади гении - ученици на вокалните педагози Атанаска Липчева, Мила Маврова, Павлинка Тодорова, ВА " Bungy Singers ", деца от танцови обединения " Стил Денс " и " Артистикс ", гайдарска школа " Тракия " с началник Никола Георгиев, показаха песни и танци на площада.  
 
 Снимка: Християн Тилкиян

Специално присъединяване взеха и децата от школата на Елица Тодорова, които способстваха за настроението с доста национални песни.

Голямата изненада на събитието беше осъществяването на Ева Добрева, носителка на купата Мис Свят България 2021 - 2022 година Тя извърши песента " Пустоно бясно и младо " и зарадва варненската аудитория.
 
 Снимка: Християн Тилкиян

На мястото на събитието беше поставена специфична кутия, в която деца и родители пускаха своите съкровени писма-желания до Дядо Коледа. Най-интересните от тях ще бъдат оповестени на по-късен стадий в медиите, разбра коресподент на DarikNews.bg от уредниците на събитието
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР