Педиатри от цялата страна са в Бургас за Юбилейната ХХ

...
Педиатри от цялата страна са в Бургас за Юбилейната ХХ
Коментари Харесай

Педиатри от цяла България са в Бургас за своята юбилейна ХХ Научно-практическа конференция

Педиатри от цялата страна са в Бургас за Юбилейната ХХ Научно-практическа педиатрична конференция, която се организира от 02 -04 септември в Международния конгресен център на Морска гара.

Форумът бе открит нощес от 18.00 часа на открита сцена „ Охлюва “. 

„ Прекланям се пред труда на хората, които се грижат за най-малките и беззащитните, за нашите деца! Разчитам на вашата поддръжка за реализирането на огромната фантазия и нужда за Бургаски район – построяването на Детската болница и нов модел на интегрирана здравна грижа за децата. Пожелавам ви да продължавате да бъдете пазители на най-ценното – здравето и живота на децата! “, поздрави педиатрите кметът на Бургас Димитър Николов. 

Лектори на Конференцията ще бъдат водещи експерти от множеството катедри по педиатрия в страната, а сътрудници на събитието са голям брой фармацевтични компании, които ще имат изложбени щандове.

Събитието се провежда от Бургаската педиатрична асоциация, която е член на Българската педиатрична асоциация, с поддръжката на Регионалната гилдия на Българския лекарски съюз и Община Бургас. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР