Печалбите от са помогнали на най-малко девет души да станат

...
Печалбите от са помогнали на най-малко девет души да станат
Коментари Харесай

Ваксините за Covid-19 „родиха“ девет нови милиардери

Печалбите от са помогнали на минимум девет души да станат, съобщи мониторингова група, призовавайки за преустановяване на " монополния надзор " на фармацевтичните корпорации върху ваксиналните технологии, съобщи Агенция Франс Прес.
„ Деветимата нови милиардери са с общо чисто благосъстояние от 19,3 милиарда щатски $ (15,8 милиарда евро), задоволително, с цел да имунизират изцяло всички хора в страните с ниски приходи 1,3 пъти “, се споделя в изказване на People’s Vaccine Alliance.
Алиансът, мрежа от организации и деятели, които водят акция за преустановяване на правата на благосъстоятелност и патентите за ваксини, съобщи, че данните му се основават на данните от листата с богаташи на „ Форбс “.
 Пекин е градът с най-вече милиардери в света Пекин е градът с най-вече милиардери в света
Сега Пекин е дом на повече милиардери от всеки различен град в света, съгласно последната годишна ранглиста на богатите на сп. „ Форбс&rd...
„ Тези милиардери са човешкото лице на големите облаги, които доста фармацевтични корпорации печелят от монопола, който имат върху имунизациите “, сподели Анна Мариот от благотворителната организация Oxfam, която е част от алианса.
В допълнение към новите мегабогаташи, осем съществуващи милиардери са към този момент с общо благосъстояние от 32,2 милиарда $ с помощта на въвеждането на ваксини, оповестиха от алианса.
Начело на листата на новите милиардери от ваксини са основният изпълнителен шеф на Moderna и неговият сътрудник от BioNTech.
Трима други милионери са съоснователите на китайската компания за ваксини CanSino Biologics.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР