Пазаруващите вече могат да грабнат удобна за Jet2 ръчна чанта

...
Пазаруващите вече могат да грабнат удобна за Jet2 ръчна чанта
Коментари Харесай

Листовците на Jet2 могат да купят ръчна чанта от £60 за под £4 в сделка за спестяване на пари

Пазаруващите към този момент могат да сграбчен комфортна за Jet2 ръчна чанта с твърда обвивка за по-малко от £4, с помощта на рационална договорка за икономисване на пари.

Независимо дали планирате бързо бягство през уикенда или по-дълго пътешестване, съвършената ръчна чанта е от решаващо значение за обезпечаване на мира по време на вашето пътешестване или отмора. Сега опитни пътешественици и тези, които просто търсят бягство през уикенда, могат да вземат корав куфар, утвърден от Jet2, за по-малко от £4.

В момента чантата е на цена от £19,99 в Wowcher, предлагайки солидна отстъпка от 67% от първичната цена на Chimp-Online от £59,99. Въпреки това опитните купувачи, които знаят по какъв начин да обезпечат добра договорка, могат да подреждат предложения и да си записват акаунт с TopCashback.

Новите клиенти ще получат 7% кешбек плюс £15 бонус, намалявайки крайната цена на чантата до невероятните £3,82 след кешбек. За да сграбчен тази отстъпка, купувачите би трябвало да се записват тук в Topcashback, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР