Пазарната стойност на компанията майка на Снапчат - Снап

...
Пазарната стойност на компанията майка на Снапчат -  Снап
Коментари Харесай

Пазарната стойност на "Снап” скочи до 24 млрд. долара


Пазарната стойност на компанията майка на „ Снапчат ” - „ Снап ” надмина всевъзможни упования и скочи до 24 милиарда $, трансформирайки я в най-голямото софтуерно първично обществено предложение в последните 3 години.

Независимо от първичните прогнози цената на книжата се е нараснала на 17 $ парчето по време на първичното обществено предложение (IPO), макар упования първичен диапазон от 14-16 $. Стойността на акциите е можела да доближи и до 19 $, само че компанията е решила да се концентрира върху обезпечаването на взаимни, а не хедж фондове, с цел да може да се подсигури с дълготрайни вложители, издават източници.

Въпреки това пазарната капитализация на "Снап" трансформира основания в Калифорния статъп в най-голямото първично обществено предложение в областта на технологиите, откогато „ Алибаба Груп Холдинг ” притегли рекордните 25 милиарда $ през 2014 година „ Снап ” е и първата американска компания за разработка на обществени медии и приложения, която ще стане обществена, откогато „ Туитър ” дебютира преди повече от три години.

Миналата година колосът разгласи, че приходите му са се нараснали шест пъти по отношение на миналата, с цел да доближат 404,5 млн. $. Нетните загуби обаче също са се повишили от 372,9 млн. на 514,6 млн. $ за същия интервал, сочат годишните доклади, показани пред Комисията за скъпи бумаги и борсови интервенции в Съединени американски щати.

Търга за "Снап" стартира в четвъртък на Нюйоркската фондова борса под борсовия знак SNAP. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР