Пазарджиклия преби пловдивчанин в култова дискотека в Пловдив. Нокаутираният бил

...
Пазарджиклия преби пловдивчанин в култова дискотека в Пловдив. Нокаутираният бил
Коментари Харесай

Пазарджиклия изби зъб на пиян мъж в пловдивска чалготека, псувал го на майка

Пазарджиклия преби пловдивчанин в паметна дискотека в Пловдив. Нокаутираният бил с избит зъб и разцепена джука. Всичко станало в пред погледите на стотици гости на нощния клуб. За побоя, нападателят отнесе осем месеца условна присъда, написа trafficnews.bg.
Екшънът се разиграл в края на предходната година в изестен клуб. Пазарджиклии решили да се забавляват и посетили чалготеката. В разгара на купона едно от момчетата отишло до тоалетната. Там се засякъл с пийнал мъж, който го прегърнал и му споделил, че няма да го пусне и дали това е проблем. Пазарджиклията избутал ръката, като му отвърнал, че не му е държанка, с цел да го прегръща, след което влезнал в тоалетната.
И двамата се върнали при фирмите им и траяли да се забавляват.
Малко по-късно пазарджиклията видял собствен прочут на бара и отишъл да го поздрави. Там бил и очевидно нетрезвият мъж от тоалетната. Последният се доближил до него и му споделил „ Изчезни, майка ти ****! “. От тези думи пазарджиклията се вбесил и забил пестник в лицето на провокатора си.
Причината за яростта била, че нападателят нямал татко и бил мощно завързан към майка си.
Приятелката на потърпевшия го извела на открито и повикала полиция. Гаджето й бил с избит зъб, а от устната му течало кръв. Пристигайки униформените, излязъл и нападателя. Вече укротен той опитал да се извини на пловдивчанина, както и дал пояснения на полицията.
Жертвата обаче само повтаряла „ Ще те съдя”.
Потърпевшият посетил Спешен кабинет и си извадил здравно за контузиите. С документите и очевидците той подал тъжба в полицията и почнало произвеждане.
Пазарджиклията се сдобил с обвиняване и година след случая се изправил пред съда. В съвещанието били разпитани всички очевидци, показани са били правосъдно медицински експертизи, изводи от стоматолог, както и записи от камерите.
Преди седмица пазарджиклията чу присъдата си. Той бе осъден с осем месеца условно с три години изпитателен период. Момчето би трябвало да заплати и лекуването при стоматолог на пловдивчанина в размер на 1050 лв., както и 1000 лв. неимуществени вреди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР