Пазарджик заема четвърто място по брой санирани блокове, показват данните

...
Пазарджик заема четвърто място по брой санирани блокове, показват данните
Коментари Харесай

Гинка Върбакова санира ударно в Пазарджик

Пазарджик заема четвърто място по брой санирани блокове, демонстрират данните от Министерството на районното развиване, написа Марица.бг. Средната цена на квадратен метър тук е 167 лева Тук първенец е Велинград - 288 лв/кв. м.
В Пазарджик работят и компаниите, усвоили най-вече средства по националната стратегия. Местният водач " Еко Хидро-90 " на предприемача Георги Делчев се подрежда на шеста позиция измежду компании от цялата страна по получени пари за саниране. Дружеството е взело 4 045 956,31 лв. за обновяването на четири здания. Георги Делчев от години печели огромна част от публичните поръчки в региона, когато става дума за пътно строителство и поправки. " Еко Хидро-90 " държи и няколко бази за рандеман на инертни материали.
В листата на изпълнителите на санирането в Пазарджик се чете и друго нашумяло име. Още при оповестяването на спечелилите в търга за първите 12 здания, които бяха извоювани от разнообразни строителни компании, се оказа, че четири от тях са свързани със фамилията на Гинка Върбакова/Марица

Още детайлности - ТУК!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР