Пазарджик е абсолютният пример на задкулисието, което през последните години

...
Пазарджик е абсолютният пример на задкулисието, което през последните години
Коментари Харесай

Петър Куленски, ПП-ДБ: За последните 18 г. 18 000 души са си тръгнали от Пазарджик и живеят другаде

" Пазарджик е абсолютният образец на задкулисието, което през последните години докара градовете в България до това не до там положително положение ", акцентира Петър Куленски. По думите му моделът, който следим в други общини в страната, тук можел да се види доста ясно - " Обръчи от 3-4 компании, задушили локалния бизнес. Целият публичен запас е съсредоточен в ръцете на тези компании и по тази причина градът е в толкоз окаяно състояние ", акцентира Куленски.

Той показа всеобщото мнение, че точно това задкулисие довело до фрапантното стопяване на популацията. " Това не е наша субективна преценка, а обективните данни от преброяването на популацията. За последните 10 години 18 000 души са си тръгнали от Пазарджик или всеки четвърти човек е избрал да живее на друго място. Наша цел и най-голяма мотивация е да спрем този развой и да върнем живота в Пазарджик. В нашия екип сме се събрали младежи, хора с опит, с цел да си подадем ръка и всички дружно да тръгнем по един нов път за нашия град, с цел да има бъдеще ", показа претендентът за кмет под №66 в изборната бюлетина.

Снимка: ПП-ДБ

Петър Куленски обърна внимание и на различен наболял проблем за общината - Такса боклук, която е една от най-високите в България. Същевременно чистотата в града, както и положението на инфраструктурата била под всякаква рецензия.

" Срещнахме се с хора в неравностойно състояние, които споделиха пред нас, че Пазарджик е безусловно недосегаем за тях. Трябва да се инсталират рампи, тротоарите да бъдат пригодени за хора в инвалидни колички. Залага се на някакви грандомански планове - градини на света, Попов върви да подарява на папата фланелки на волейболния тим, а не се обръща внимание на ежедневните проблеми на жителите на общината. Това е нещото, което те ни споделят при всяка една среща с тях. Време е за смяна! Време е Пазарджик да тръгне по един нов път и ние по тази причина сме тук ", съобщи Петър Куленски.

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платена обява

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР