Пайнерката не скри, че посещава Обединените емирства за 17-и път

...
Пайнерката не скри, че посещава Обединените емирства за 17-и път
Коментари Харесай

Мария Се Прибра От Дубай И Хвърли Бомбата! Певицата Съобщи Пред Цяла България, Че Ще

Пайнерката не скри, че посещава Обединените емирства за 17-и път и тази дестинация е в реалност специфична за нея. Но при последното си посещение там тя е погледнала протичащото се под различен ъгъл. Мария не скри, че с бащата на Марая постоянно се отдавали на отмора в Дубай. Там даже получила годежния си пръстен и е уверена, че това ще й се случи още веднъж точно там. Певицата съобщи, че има още една причина да обича Дубай.

Това е новата й обич. Човек до нея й посочил какъв брой е особено това място и за него. Мария не скри, че сега е доста щастлива и евентуално към този момент в никакъв случай няма да срещне различен мъж, който да я накара да се усеща по този метод. Изпълнителката сподели, че като нищо може да спретне и трета женитба. Тя добави, че всичко в живота й се случва по този метод. Но не съжалява за нищо от това, което е изживяла и се е случило.

Мария съобщи, че в случай че има метод да стартира живота си изначало, би го изживяла по същия метод, защото не съжалява за нищо. Всяко едно събитие, което е предиздвикало да плаче или да се усмихва, е било сериозен урок за нея. Бившата на Християн Гущеров разкри и какви са проектите й за бъдещето. Тя има намерение след навършването на 45 години да се заеме с писането на книга.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР