Павлин Ковачев, служител при ОДМВР Бургас, беше преизбран за председател

...
Павлин Ковачев, служител при ОДМВР Бургас, беше преизбран за председател
Коментари Харесай

Полицай от Бургас получи международно признание

Павлин Ковачев, чиновник при ОДМВР Бургас, беше избран отново за ръководител на управителния съвет на крайморската секция на Международната полицейска асоциация / МПА/. Ковачев има огромен опит в областта на интернационалните полицейски контакти и е работил за партньорствата на Бургас с полицейските асоциации от Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина и Черна гора. Форумът се организира в Бургас с присъединяване на 223 делегати .

Този трети по ред, петгодишен мандат, беше избран от Павлин Ковачев като голямо предизвикателство, което дава опция за по-широко разрастване на концепциите и бистрота на дейностите. Една от първите му задания новия си мандат ще бъде присъединяване в благотворителната среща, която ще се организира в Ниш, Република Сърбия на 21 декекври тази година.
Павлин Ковачев е и единственият представител на Секция Бургас към МПА, който има право на глас в националната секция. На извършеното общо отчетно-изборно заседание на Международната полицейска асоциация – Секция България, Ковачев беше определен за член на новия директорски съвет на национално равнище. В българската секция, ръководена от Огнян Богоев от Гранична полиция Благоевград, като нов член с изключение на бургаския представител беше определена и Десислава Викторова от Главна дирекция „ Национална полиция” – София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР