Павел и Венци Венц заснеха клипа на новия си сингъл

...
Павел и Венци Венц заснеха клипа на новия си сингъл
Коментари Харесай

Български звезди заснеха клип на изкуствен остров

Павел и Венци Венц снимаха клипа на новия си сингъл " Само да поискаш " на брега на най-големия неестествен остров в света Palm Jumeirah. Достъп до златистите плажове там имат единствено притежателите на парцели, измежду които са холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит, Ким Кардашиян, Робърт де Ниро и международният първенец по голф Тайгър Уудс.

В свежото парче българските звезди споделят философията си за любовта на висока скорост. Видеото към песента е снимано за три дни в Дубай и носи филмовото чувство за безконечен ваучър в Меката на лукса. Спиращи дъха нощни фрагменти, камили, 100-каратов съблазън като комплимент в хотелската стая на изпълнителите и коли, почтени за реквизита на " Бързи и гневни ", заковават вниманието още в първите секунди.

По време на престоя си в перлата на Арабския свят идолите на младежите образуват непринудено агитка от почитатели, която след това се взема решение да застане пред камера с тях в пустинята. " Само да поискаш " ще бъде включена във втория албум на изпълнителите, който следва да излезе тази есен.

https://www.youtube.com/watch?v=lStjvAGN8X0

http://www.facebook.com/PavellVenciVenc/

http://www.instagram.com/pavizzll/

http://www.instagram.com/venztagram/

@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N

@ Website http://virginiarecords.com/

http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/

http://www.instagram.com/virginiarecords/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР