Павел Динков, подкрепен от партия ГЕРБ, спечели изборите за кмет

...
Павел Динков, подкрепен от партия ГЕРБ, спечели изборите за кмет
Коментари Харесай

ГЕРБ спечели още едно село в община Никола Козлево

Павел Динков, подсилен от партия ГЕРБ, завоюва изборите за кмет в село Цани Гинчево, което е част от шуменската община Никола Козлево. На изключителните локални избори в неделя за него са дали своят вот 173 души или 74,9% от всички отишли до урната. Още двама съперници от Българска социалистическа партия и Воля имаше за кметския пост.

40-годишният Динков живее дружно със фамилията си в селото. Занимава се със земеделие и овцевъдство, само че в този момент грижите за фермата ще паднат на брат му. Най-вероятно тази седмица ще постави клетва и към този момент обмисля първи начинания за селото. Нужно е в преди малко ремонтираното читалище на Цани Гинчево да се направи юношески клуб. Почистване и нова ограда е нужна на гробищния парк. Идва зима и би трябвало да е ясно запасени ли са възрастните с дърва.

До изключителните избори се стигна откакто досегашният кмет Красимир Георгиев от Движение за права и свободи подаде оставка и избра да работи като водач на рейс. Бившият управленец беше измежду първите поздравили Динков за триумфа. Пресният кмет счита да влезе в редиците на партия ГЕРБ и да оправдае гласуваното доверие.

Община Никола Козлево е емблематична за ГЕРБ, тъй като до последните локални избори постоянно е била ръководена от Движение за права и свободи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР